Min interesse for mat ble vekket på slutten av 80-tallet etter å ha turnert landet rundt og fått min dose med stusselige matopplevelser. Jeg bestemte meg for å gjøre et dypdykk i matverden, og byttet ut krimbøker med kokebøker, noe som raskt utviklet seg til en besettelse, og senere en livsstil. Siden har jeg vært på evig jakt etter det perfekte måltidet. På stadig søken etter den råvaren, retten, og vinen som kan gi meg det kulinariske kicket, og få meg til å utbryte: Wow, dette e f… mæ det beste æ har smakt i heile mitt liv!” ..og jeg simpelthen digger kjøkkenduppetitter som forenkler veien dit.

På Trøffelhelt vil jeg skrive om det som opptar meg innen den gastronomiske verden. Jeg lover deg alt fra enkle hverdagsretter til kompliserte festmåltider, tips og triks til matlagingen, og det siste innen matverden av kjøkkenverktøy, råvarer og produkter. Jeg vil også publisere intervjuer med dyktige kokker og andre kjente personligheter knyttet opp til mat. Jeg må fremheve at jeg ikke er sponset av noen produsenter. Alt jeg skriver om er gjort av ren entusiasme og glede.

Jeg har vært så heldig og få med meg noen flinke medhjelpere i arbeidet med å formidle mine “ trøffelhelter”. Jan Villard har bakgrunn i data og kommunikasjon, men er en like stor mat- og vinnerd som meg. Min datter Kine Nymo skriver tekstene sammen med meg, og fotografene Trygve Indrelid og Jan Kraft vil bidra med vakre bilder. Jeg håper at også du vil la deg inspirere. jørn hoel