10. desember 2013

Min favorittrestaurant

For noen få uker siden fikk jeg endelig bord på Bjørn Svenssons nye restaurant, Fauna i Oslo. Jeg må innrømme at jeg var spent, men etter å ha spist 7 retter med 7 forskjellige viner, var jeg så overbevist at jeg tenker på denne restauranten hver eneste gang jeg er sulten. Minnet om deres vakre versjon av tartar ligger ennå i mathjertet mitt, og venter på et ekstranummer. Og når prisene er så hyggelige som på Fauna, har man råd til å spise der igjen.

Folkens: gled dere til å nyte hvert eneste øyeblikk i denne topprestauranten, som for meg er den beste i Norge akkurat nå!

Tartar av Charolaise okse med västerbotten ost og bygg gryn. Foto: Trygve Indrelid

Kamskjell med potet og frossen dill. FOTO: TRYGVE INDRELID

Kamskjell med potet og frossen dill. Foto: Trygve Indrelid

Fauna – Solligata 2, Oslo

mail@restaurantfauna.no
Tel. +47 41 67 45 43

Kommenter gjerne

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Kategori

Mine største gastronomiske opplevelser, Spisesteder