Jeg har alltid hørt om Hotel Tres i Palma Mallorca, og har lenge ønsket å reise dit. Sist høst kom anledningen da Steinar Albrigtsen og jeg skulle spille konsert i Palma.

Hotel Tres er et perfekt og ujålete byhotell, med svært hyggelig betjening, ledet av den dyktige nordmannen Svenn Rudov. En blid trønder med lang fartstid innen hotellbransjen, og det merkes når du besøker dette lille hotellet midt i gamlebyen i Palma. Personalet er usedvanlig gjestfri og blid, og er flink med å hjelpe gjestene til å finne  gastronomiske perler på øyen. Vi bodde her i 5 dager, og ingen av oss ville hjem til brunost og kulde, til det var opplevelsene i Palma for sterke. Kommer det flere muligheter til å reise dit, står Hotel Tres først på ønskelisten. Anbefales på det varmeste. Jørn Hoel

Her er hotellets hjemmesider

Bli med på praten! 2 kommentarer

  1. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your blog?
    My blog is in the exact same area of interest as yours and
    my visitors would certainly benefit from a lot of the information you present here.
    Please let me know if this okay with you. Cheers!

    Svar

Legg inn en kommentar

Kategori

Reise