I går fikk endelig Norge tilbake noen flere Michelin stjerner, selv de burde ha tatt turen til både Stavanger, Trondheim, og en del andre småsteder rundt i landet. Steder hvor vi vet at det ligger noen kulinariske skatter som er totalt oversett av Michelin kontrollørene. Blodig urettferdig, og svært arrogant, men så er de jo franskmenn. Les mer…

Uansett så gleder vi oss over at Maaemo beholder sine to stjerner, Statholdergaarden og Bagatelle beholder sin ene stjerne, mens de to nye er meget gode spisesteder, Ylajali og Fauna. Og i begge tilfellene er det vel fortjent. Even Ramsvik på Ylajali og Bjørn Svensson er to fantastiske kokker, som har en stab rundt seg som gjør det til utrolige opplevelser hver gang å spise der. Det er store opplevelser som anbefales på det varmeste.

Bib Gourmand er restauranter med meget godt kjøkken til hyggelige priser, er tildelt Restaurant Eik, Lille B og Oro Bar & Grill, så jeg gleder meg til en rundtur på disse spisestedene også. Gratulerer alle!

Restaurant-Fauna-staben_full

Legg inn en kommentar

Kategori

Historier

Stikkord

, , ,