
11. desember 2013 — Jørn Hoel
Helt MasterChef

Hans Erik, Vibeke og Jørn mellom slagene.
Min deltagelse i MasterChef var en spennende erfaring. Det å lage mat på tid i en konkurranse, ble en helt ny opplevelse for meg. Stressfaktoren ble enorm. Det å være på et ukjent kjøkken med nye redskaper, ga meg i tillegg en helt uvant kjøkkenopplevelse. Totalen i ettertid har gjort meg enda mer bevisst på hvordan jeg legger opp mine matretter og menyer. Gleden til å lage mat har økt, og jeg føler at jeg som hjemmekokk tenker på en annen måte nå.
Fremover vil jeg dele og beskrive mine opplevelser, oppskrifter og tips som du også kan bruke for å lykkes bedre som hjemmekokk. Jeg satser på å få de andre deltakerne i tale også. Så følg med her på trøffelhelt.no.
jørn
Elsker å lage mat, så dette kan bli morsomt!
Hei Elsa,Tusen takk. Det kommer mye kult stoff fremover.
Jørn