Toscana landskap

Jørn har i mange år arrangert gastronomiske turer. I januar reiser vi til Toscana hvor du kan være med. Vi ønsker en personlig og hyggelig atmosfære på våre turer. Det er få plasser, så vær raskt med påmelding.

Opplev Toscanas gastronomiske parfyme!

Firenze 17.-20. januar 2014

Bli med Jørn Hoel på reise i det toscanske kjøkken.

 • Kjøttskole med verdens mest berømte slakter Dario Cecchini
 • Kokekurs i Toskansk husmannskost
 • Bli kjent med iskremens opprinnelse.
 • Olivenoljesmaking
 • Vinsmaking
 • Deiliig atmosfære og herlige restauranter.

Kontakt jorn@jornhoel.no for mer informasjon og påmelding.

Bli med på praten! 3 kommentarer

 1. ÅÅÅÅ! Det blir jeg med på neste år, om du skal noe da også ;)) Vi er 4 damer som har startet en klubb «Gourmet Divas» 🙂 – Vi har 2 utfordringer, den ene er vegeterianer, men spiser fisk og skalldyr og en drikker ikke vin, men øl. Det liker vi, for da må vi tenke litt ekstra for å lage maten. Vi møtes 1 fredag hver annen måned og den som har det hjemme hos seg, plukker ut oppskrifter og holder ingredienser til en 3-retters middag, så lager vi maten sammen. Ja, det tar tid, og kan ofte holde på til morgen. Og nå har jeg lagt ut link til dette blogginnlegget ditt på vår side, så får vi se om de andre 3 blir med neste år også. 🙂 Jeg fulgte med på hver MasterChef, og heiet på deg hele veien 🙂

  Svar
  • Hei, tusen takk Sissel. Det blir helt sikkert en ny tur til neste år. Vet ikke om det blir til Toscana, men jeg har noen andre goodies på lager. Det er viktig å reise til matpersoner som «ønsker» å gi noe ekstra til oss reisende. Det er du sikkert enig i? Vi holder kontakten. Hils til dine venninder. Jørn

   Svar

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Matopplevelse, Råvarer, Reise