Folk flest mener nok at vi i Norge har verdens beste vann, og at det stort sett er liten grunn til å kjøpe vann på flaske. Vi tapper verdens reneste vann fra springen, og vi legger oss flate på magen og drikker rett fra bekken. En fantastisk følelse av frihet og gratis luksus. Men av og til når man er lei av springvann og vil unngå saft, brus og andre mer usunne varianter, er flaskevann et godt alternativ. Nylig ble jeg servert Eirawater fra Eresfjord utenfor Molde, og ble for første gang ordentlig imponert av noe så enkelt som vann.

Den norrøne gudinna Eir symboliserer renhet og helse

Navnet Eira kommer etter den norrøne gudinna Eir som symboliserer renhet og helse. Flasken har et kult, retro design, tar seg godt ut på bordet, og har vunnet en rekke priser i inn- og utland for kvalitet, renhet og utseende. Det er også det eneste økologisk godkjente vannet i Europa. Men aller viktigst er følelsen av å drikke vannet. Det smaker friskt, og de små, eksklusive boblene gjør det lett å drikke, uten å skape bølger av tårer fra tårekanalene. Vannet gir måltidet den siste prikken over i’en, som av og til behøves uten å ty til vin. For som oftest er det best med vann til mat, da kommer smakene virkelig til sin rett.

EiraFlow.jpg

«Man blir hekta på kvalitet, spesielt når det er så enkelt som vann»

Jeg har i alle fall blitt hekta på Eirawater både som tørsteslukker og som drikke til mat. Skulle bare ønske at det var mer tilgjengelig, men det er altså opp til forbrukerne. Så jeg håper resten av dere oppdager dette usedvanlig freshe vannet, slik at man får muligheten til å kjøpe dette overalt. Eirawater er vann i en helt egen klasse.

jørn

EiraWater- sparkling.jpg (375x500)

Bli med på praten! 6 kommentarer

 1. Du burde ta deg en tur til den lille bygda der vannet Eira kommer fra. Fineste plass på jord! Eresfjord 💜 Søk opp Kavlimoen gjestegård. Der kan du bo.

  Svar
  • Så kult. Tusen takk for tips. Det skal jeg sjekke ut med en gang. Forresten Kavlimoen? Har det noe med Fred Kavli å gjøre?

   Svar
   • Ja, Jørn Hoel. Det er barndomshjemmet til Fred Kavli som han
    sjenerøst bygde om til gjestegård i særklasse.

   • Jeg møtte Fred Kavli på slutten 90-tallet på en cruise båt i Karibien. Han inviterte hele min familie flere ganger opp på sin lugar, for å drikke en aperitif før middagen. Vi hadde jo aldri hørt om han, og visste ingenting om han da. Så møtte jeg han tilfeldigvis midt i Storgaten i Tromsø for noen få år siden. Da i forbindelse med sin Kavlipris/fondet. Utrolig hyggelig fyr. Jeg likte han veldig. Da skal jeg tenke på han, hver gang jeg drikker Eira-vannet. Jørn

 2. Veldig mye med han å gjøre. Han sto bak prosjektet økonomisk og den ligger på barndomshjemmet hans. Dyktige kokker der og i tillegg kan du drikke vårt fantastiske vatn når du måtte ønske:) velkommen skal du være

  Svar
  • Jeg møtte Fred Kavli på slutten 90-tallet på en cruise båt i Karibien. Han inviterte hele min familie flere ganger opp på sin lugar, for å drikke en aperitif før middagen. Vi hadde jo aldri hørt om han, og visste ingenting om han da. Så møtte jeg han tilfeldigvis midt i Storgaten i Tromsø for noen få år siden. Da i forbindelse med sin Kavlipris/fondet. Utrolig hyggelig fyr. Jeg likte han veldig. Da skal jeg tenke på han, hver gang jeg drikker Eira-vannet.Jørn

   Svar

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Annet, Vin

Stikkord

, , , , , , , , , ,