Da OAD (Opinionated About Dining) hadde sin kåring av Europas beste restaurant igår kveld i Barcelona, ble restauranten Azurmendi kåret til den beste. Azurmendi ligger utenfor Bilbao, og innehar 3 Michelinstjerner. Den Danske super restauranten Noma kom på 9.plass, Norske Maaemo kom på 32.plass, på listen «Opinionated About Dining European Restaurants List».

8sgYm4KryFG7q5S-OTcG9__epViQErXffF-iINRDrBg

Opinionated About Dining er et system som baserer sine resultater på 160 000 tilbakemeldinger (tall fra 2015) fra mer enn 4500 mateksperter, journalists, og andre besøkende.

gGIsHaE1qfd8a6AM9_1bMagJ2lJn9rysmcCsZBnnbgA

Jeg var nylig innom Azurmendi og fikk omvisning i både drivhuset og i kjøkkenet til 39 år gamle kokken Eneko Atxa, en meget hyggelig, ydmyk og stolt basker. Deretter fikk jeg lunsjen, som jeg umiddelbart følte var en av mine største kulinariske opplevelser i livet. Outfucking-standing bra var det, for å si det på NordNorsk.

4t_brTO8nhWyyUreab4LzQlEsoKrGz8tFOchnzYcXo8

11. oktober kan også du bli med på min store kulinariske basker-reise til San Sebastian og Bilbao. Opplev noen unike smaksbomber, og treff de beste innen kulinariske opplevelser. Følg med på Trøffelhelt.no eller send meg en mail: jornhoel@online.no

RfjTFepdXLvEa2Z__XUhBvJ2W8GLYTmco1JKDuZCQR4

 

 

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Matopplevelse

Stikkord

,