30. januar 2014

Blåskjell på Vulkan

Har funnet meg et favorittspisested på Mathallen i Oslo. På Vulkanfisk er det alltid ferske og gode råvarer, siden de også har utsalg av fiskevarer. Jeg elsker å spise her fordi maten er nydelig, og så yrer det av liv og stemning i mathallen. Her er en av favorittene de har på menyen om dagen.

VULKANFISK BLÅSKJELL
Du trenger:
  • 1 kg blåskjell
  • 1/2 fennikel, finhakket
  • 1 sjalottløk, finhakket
  • 2 dl hvitvin
  • Fersk timian
  • Rapsolje
  • Hvitløksolje
 Slik gjør du:
  1. Fres fennikel og sjalottløk i rapsolje til de blir blanke, sammen med fersk timian.
  2. Tilsett blåskjellene og vend sammen med grønnsakene.
  3. Tilsett hvitløksolje og hvitvin og la det dampe under lokk 4-5 minutter.
  4. Anrett blåskjellene i dype tallerkener og hell blåskjellkraften sammen med grønnsakene over blåskjellene.
  5. Garner med bladpersille.

Kommenter gjerne

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Kategori

Matopplevelse

Stikkord

, , , , , , ,