Den vakre og meget dyktige artisten Claudia Scott, som er plateaktuell om dagen med det nydelige albumet «Follow The Lines”, avslører at hun elsker å lage mat. Reportuaret er mangfoldig, og hun sammenligner matlagingen med å komponere, og å mikse sammen musikk til en plate. Man blander sammen ulike toner eller ingredienser, og setter det sammen etterpå. Det er spennende, for noen ganger fungerer det, og andre ganger ikke, forteller hun til Trøffelhelt.

Jeg elsker dessuten å høre på musikk når jeg lager mat, fortsetter hun. Da kan det veksle mellom gammel jazz fra 30-40 og 50 tallet, gammel blues, americana eller gamle album fra 70-tallet, sier hun på ekte Bergens dialekt. Men felles for dem alle er at det er musikk jeg kjenner og kan synge med på. Det er sjelden jeg leter etter ny musikk når jeg står på kjøkkenet. Musikk er som mat, og man må ha en en variert meny for ikke å gå lei, sier hun engasjert. Jeg liker å høre på mange forskjellige genre, men det viktigste er likevel at musikken har sjel!!

 Mine Topp 5 favorittlåter til matlaging:
1.Hoagy Carmichael / STARDUST
2.Buddy and Julie Miller / THE RIVER’S GONNA RUN
3.Blind Lemon Jefferson / MATCHBOX BLUES
4.Van Morrison / INTO THE MYSTIC
5.Neil Young / OHIO

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Historier, Matopplevelse, Topp 5 musikkliste til matlaging

Stikkord

, , , ,