
4. april 2014 — Jørn Hoel
Moderne Sashimi for oss som liker det rått
Til søndagens middag har jeg ogsÃ¥ valgt Ã¥ lage Nobu’s New Style Sashimi  av laks. Dette er en deilig variant til tradisjonell sashimi, og er en av mine favoritter. Enkelt og utrolig smakfullt.
Ny sashimi stil av Nobu MatsahisaFor 4 personer Du trenger:
Slik gjør du:
|
Hei Jørn. Øyvind Fjeldheim som melder. Ja denne retten er fantastisk. Jeg har laget tv program om Øyvind Nesheim som kommer på TV 2 første påskedag klokken 20. Hørte han hadde møtt deg noen ganger. Det bør du få med deg. Har besøkt han på Nobu Hawaii og i Hong Kong, og truffet Nobu selv i LA. Vi er en gjeng kokker og journalister som samles for mat av og til, send meg nummeret ditt så inviterer jeg neste gang. Øyvind
Sendt fra min iPhone
Den 4. apr. 2014 kl. 23:39 skrev «Trøffelhelt» <comment-reply@wordpress.com>:
Jørn Hoel posted: » Til søndagens middag har jeg ogsÃ¥ valgt Ã¥ lage Nobu’s New Style Sashimi av laks. Dette er en deilig variant til sashimi, og er en av mine favoritter. Enkelt og utrolig smakfullt. Ny sashimi stil av Nobu Matsahisa For 4 personer Du trenger:»
Hei Øyvind,
takk for hilsen, og for et fint program med Øyvind Nesheim. Artig å se.
Jeg er klar for kokkelering. tel.92620888
Jørn
Hei Jørn. Øyvind Fjeldheim som melder. Ja denne retten er fantastisk. Jeg har laget tv program om Øyvind Nesheim som kommer på TV 2 første påskedag klokken 20. Hørte han hadde møtt deg noen ganger. Det bør du få med deg. Har besøkt han på Nobu Hawaii og i Hong Kong, og truffet Nobu selv i LA. Vi er en gjeng kokker og journalister som samles for mat av og til, send meg nummeret ditt så inviterer jeg neste gang. Øyvind
Sendt fra min iPhone
Den 4. apr. 2014 kl. 23:39 skrev «Trøffelhelt» <comment-reply@wordpress.com>:
Jørn Hoel posted: » Til søndagens middag har jeg ogsÃ¥ valgt Ã¥ lage Nobu’s New Style Sashimi av laks. Dette er en deilig variant til sashimi, og er en av mine favoritter. Enkelt og utrolig smakfullt. Ny sashimi stil av Nobu Matsahisa For 4 personer Du trenger:»
Jeg har laget noe lignende, men da anrettet jeg lakseskivene oppå varm risotto. Risotto laget med fiskekraft. Fint å servere til folk som er skeptiske til rå fisk.
Torfinn
Høres deilig ut. Skal sjekke det ut.